T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi

2021 Yılından Kareler

24.11.2021 Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencileri, Öğretmenlerini unutmadı.

• Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencileri, Öğretmenlerini unutmadı.

16.11.2021 Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdüründen Veda

• Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdüründen Veda

10.11.2021 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Anısına

• 10 Kasım 2021

03-09.11.2021 Organ Bağış Haftası Etkinliği

• 2021 Organ Bağışı Haftası

19.10.2021 Hastanemiz bahçe, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları

• Hastanemizin bahçe, peyzaj, ve çevre düzenleme çalışmaları

25.09.2021 Tarihli Kahvaltı Organizasyonu

• 25 Eylül 2021 Kahvaltı Organizasyonu

2021 Yılı Ayın Elemanları

• Ekim Ayı Elemanı
  • Eylül Ayı Elemanı
  • Ağustos Ayı Elemanı
  • Temmuz Ayı Elemanı
  • Haziran Ayı Elemanı
  • Mayıs Ayı Elemanı
  • Nisan Ayı Elemanı
  • Mart Ayı Elemanı
  • Şubat Ayı Elemanı
  • Ocak Ayı Elemanı

Haziran 2021 Dr.Celal ŞAHİN Veda Ziyareti

• İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı olarak atanan Başhekimimiz Dr. Celal ŞAHİN  hastanemize gelerek çalışanlarımıza veda ziyaretinde bulundu.

Mayıs 2021 Hastanemiz Kreş Açılışı

• Mayıs 2021 Hastanemiz Kreş Açılışı

14 Mart 2021 Tıp Bayramı Kutlaması

2021 Yılında Yapılan Eğitim Faaliyetleri

• Sıfır Atık Eğitimi
  • Adli Olaylar Eğitimi
  • Enfeksiyondan Korunma Eğitimi

2021 Yılı Başhekimimizden Teknik ve Destek Birim Çalışanlarına Teşekkür

Mart 2021 İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU Ziyareti

• İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU Hastanemizde incelemelerde bulundu.