Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi

Birim Hakkında

Ayaktan Fiziksel Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri Hastanemizin FTR Ünitesinde verilmekte, gerektiğinde yataklı serviste de FTR planlanmaktadır. Fizik Tedavi servisi ve ünitesinde boyun ve bel ağrıları, omuz ağrıları, diz ve diğer eklem ağrıları, beyin ve sinir cerrahisi sonrası rehabilitasyon, ortopedik operasyonlar sonrası rehabilitasyon, kırık sonrası oluşan ağrılar ve sertliğin tedavisi, omurga eğrilikleri, fibromiyalji, nörolojik hastalıklar sonrası rehabilitasyon, spor yaralanmaları, romatizmal hastalıklar ve osteoporoz'un tanı ve tedavileri gerçekleştirilmektedir. Fizik Tedavi Ünitesi dışında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri ayrıca   Fizik Tedavi Kliniğinde, Ortopedi ve Travmatoloji kliniklerinde, Nöroloji kliniklerinde, Yoğun Bakım Ünitesinde ve Palyatif Bakım Merkezinde yatan hastalarımıza FTR Uzman doktorlar tarafından gerekli görülenlere de verilmektedir.

16 Ocak 2022