2021 Yılından Kareler

• Mart Ayı Elemanı
  • Şubat Ayı Elemanı
  • Ocak Ayı Elemanı

24.11.2021 Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencileri, Öğretmenlerini unutmadı.

• Cemal Reşit Rey İlkokulu öğrencileri, Öğretmenlerini unutmadı.

16.11.2021 başhekim Yardımcısı Dr. Furkan YILDIZ görevine başladı.

• IMG-20211116-WA0003.jpg

16.11.2021 Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdüründen veda.

• Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdüründen Veda

10.11.2021 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Anısına
  • 10 Kasım 2021

03-09.11.2021 Organ Bağış Haftası Etkinliği
  • 2021 Organ Bağışı Haftası

19.10.2021 Hastanemiz bahçe, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları
  • Hastanemizin bahçe, peyzaj, ve çevre düzenleme çalışmaları

29.09.2021 İl Müftü Yardımcısından Başhekimimize ziyaret.

• ilMuftuYrd1.jpg
  • ilMuftuYrd2.jpg
  • ilMuftuYrd3.jpg
  • ilMuftuYrd4.jpg

28.09.2021 Tarihli Kahvaltı Organizasyonu

• 25 Eylül 2021 Kahvaltı Organizasyonu

01.07.2021 Tarihli Sağlık Çalışanlarımızın 3. Doz aşı süreci başladı.

• 3.-doz-asi.jpg

29.06.2021 Başhekimimiz Dr.Celal ŞAHİN'den çalışanlarımıza veda ziyareti

• İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı olarak atanan Başhekimimiz Dr. Celal ŞAHİN  hastanemize gelerek çalışanlarımıza veda ziyaretinde bulundu.

31.05.2021 Hastanemiz Kreş Açılışı

• Mayıs 2021 Hastanemiz Kreş Açılışı

09.04.2021 BIONTECH Aşısı Hastanemizde uygulanmaya başlandı.

• BIONTECH

06.04.2021 Uzm. Dr. Tevfik Fikret BULUT emekliye ayrıldı.

• Uzm.Dr.TevfikFikretBULUTemekliyeayrıldı..jpg

30.03.2021 Yılı Başhekimimizden Teknik ve Destek Birim Çalışanlarına Teşekkür

22.03.2021 Hastanemizde Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı ve Enfeksiyonlardan Korunma Eğitimleri verildi.

• enfeksiyon_korunma (1).jpg
  • enfeksiyon_korunma (2).jpg
  • enfeksiyon_korunma (5).jpg
  • enfeksiyon_korunma (4).jpg
  • enfeksiyon_korunma (3).jpg
  • enfeksiyon_korunma (6).jpg
  • enfeksiyon_korunma (7).jpg
  • enfeksiyon_korunma (9).jpg
  • enfeksiyon_korunma (10).jpg

18.03.2021 İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU Ziyareti

• İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU Hastanemizde incelemelerde bulundu.

15.03.2021 14 Mart Tıp Bayramı Hastanemizde Kutlandı.

• 14_mart_tip_bayrami (1).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (2).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (8).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (9).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (10).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (11).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (6).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (13).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (12).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (5).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (7).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (4).jpg
  • 14_mart_tip_bayrami (3).jpg

15.03.2021 İTO İbrahim Çağlar Fen Sosyal Proje İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ali YELGÜN’den Hastanemize Ziyaret.

• ito-ihl-mudur-ziyareti.jpg
  • Arnavutköy Devlet Hastanesi Kurumsal Logosu

15.03.2021 Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim BALTACI’dan hastanemize ziyaret.

• belediye-baskani-ziyaret.jpg
  • Arnavutköy Devlet Hastanesi Kurumsal Logosu

14.03.2021 Anafilaktik Şok Vakalarına Yaklaşım Eğitimi.

• anafilaksi-egitimi1-scaled.jpg
  • anafilaksi-egitimi2.jpg
  • anafilaksi-egitimi3.jpg

14.03.2021 Hızlı Ardışık Entübasyon ve Adli Olaylarda Dikkat Edilmesi Gereken Konular

• Adli Olaylar

14.03.2021 Hastanemizde Sıfır Atık Eğitimi verildi.

• Sıfır Atık Eğitimi

02.03.2021 Hastanemiz Başhekimi Birim Ziyareti

• Başhekim Birim Ziyareti.jpg
  • Arnavutköy Devlet Hastanesi Kurumsal Logosu

11.02.2021 Sağlık çalışanlarımızın Covid-19 2. doz aşı süreci başlamıştır.

• 3.-doz-asi.jpg
  • Arnavutköy Devlet Hastanesi Kurumsal Logosu

14.01.2021 Sağlık çalışanlarımızın Covid-19 aşı süreci başlamıştır.

• 2021-covid-1.doz_.jpg