T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi

Hastanemizde staj için gerekli evraklar

Öğrenci Zorunlu Staj Başvuru Formu (2 nüsha ve okuldan onaylı şekilde)

İşletmelerde Meslek Eğitimi Sözleşmesi (2 nüsha ve okuldan onaylı şekilde)

Kimlik Fotokopisi

Öğrenci Belgesi

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Aldığına Dair Belge

SGK İşe Giriş Bildirgesi

Fotoğraf (1 adet)

Ziraat Bankası’ndan IBAN numarasının yazılı olduğu evrak

Aile Hekimliğinde Tetanoz Aşısı yapıldığını gösterir aşı kartı

Heyet Raporu : İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinde ilk defa staja başlayacak öğrencilerin staj kabullerinde ‘Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşyerlerinde Çalışabilir’ ibaresi ile birlikte 11. Maddede yer alan tetkikler istenmektedir.

-Daha önce yukarıda bahsi geçen sağlık kurulu raporu ile İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kurumlarda staj yapmış ve kayıtlarda rapor/belgeleri (Raporların geçerlilik süresi 1 yıldır) yer alan stajyerlerin 2.defa veya daha üstü staja başlayacakları zamanda kurumun işyeri hekimi tarafından değerlendirmeleri ve işyeri hekiminden staj yapılacak ‘…….hastanesinde/merkezinde/biriminde staj yapmasında sakınca yoktur’ kararlı raporu almaları yeterli kabul edilir,sağlık kurulu raporu aranmaz.

11.Staja Kabul Edilenlerden İstenen Tetkik ve Muayeneler

-HBsAg, anti-HBs, anti-HCV, anti- HIV, Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glukoz, Kan Grubu sonuçları,

-Göz uzman muayenesi, psikiyatri muayenesi sonuçları

-KBB uzman muayenesi, KBB uzmanı gerekli gördüğü takdirde odyometri test sonucu,